Máme nové stránky!

Po mnoha letech má naše středisko a oddíly zcela nové, moderní webové stránky. Co přinášejí?

Pravidelné aktualizace

Vedoucí mají nyní k dispozici administraci, díky níž mohou stránky oddílů či střediska bezprostředně aktualizovat.

Více informací

Stránky nyní umožňují pravidelné publikování větších článků. Těšte se proto např. na články, které znáte z Říčanského kurýra, či záznamy z kronik oddílů.

Chytřejší kalendář akcí

Kalendář akcí nyní využívá služeb Google Kalendáře. To znamená, že jej můžete ve svém digitálním kalendáři odebírat, a nikdy tak nezapomenout na akce oddílů či střediska!

Přístupnost ze všech zařízení

Stránky byly navrženy tak, aby se zobrazily pěkně na všech typech zařízení – tedy včetně vašich mobilů, tabletů, televizí, při tisku apod.

Provázání s Facebookem

Facebook je dnes velmi důležitou online službou a my si to v duchu trendy hesla "Buď připojen!" plně uvědomujeme. :-) Na nových stránkách Facebook plní roli oznamovatele "krátkých zpráv". Kromě toho budou na Facebooku (především střediska) i nadále zveřejňovány důležité události a fotky z našich akcí.

Soukromé stránky pro členy

Po zprovoznění přihlašování pomocí uživatelského jména SkautISu bude možné vytvářet stránky, jejichž obsah se zobrazí pouze (vybraným) členům střediska či Junáka. Budeme tak moci snadno zpřístupnit informace určené pouze pro naše členy.

Poděkování

Za celé webové stránky velice děkujeme Vojtovi Vítovi, který je celé středisku a našim oddílům vytvořil sponzorským darem!

Téma: Oznámení